Müzakirə:Vikipediya:İdarəçilər

Vikipediya, açıq ensiklopediya - ویکیپدیا ، آچیق انسایکلوپدیا

[redaktə / تحریر] Danyalov

Merhaba, kendimi tanıtmama izin verin lütfen.

http://de.wikipedia.org/wiki/Benutzer:Danyalov

Ben su an alman Wikipedia`sında çok iş görmekteyim. Enternasyonal Wikipedia`larında bilgim yüksektir. Türk, Azəri ve alman dilerini ana dil seviyesinde konuşuyorum ve Ingilizcemde pek iyidir. Alman Wikipedia`sında pek çok makale (70 articles) hazırladım. Azeri Wikipediasında Admin olarak çalışabilmek tarafsız bir Insan olarak gurur duyarım. Türk, Alman, Simple Ingiliz veya Ingiliz Wikipediası üzerine bir şey bilmek istiyorsanız bana sorabilirsiniz, size muhakkat yardım edeceğim. Saygılar--Danyalov 07:16, 11 November 2005 (UTC)

[redaktə / تحریر] Adil Aliev

Salam. Mən Azərbaycanda yaşayıram. Vikipediada Azərbaycandilli məqalələri görüb sevindim. Amma çox sayda qüsurlar vardır. Amma onların səbəblərini başa düşürəm. İdarəçilər hamısı Azərbaycandan kənardadır. Gəlin bu qüsurları düzəldək və vikipedianı genişləndirək. Mən bunun üçün könüllülər komandası yığa bilərəm.

Adil Əliyev


[redaktə / تحریر] Elinize Sağlık!

Mediawiki tercümeleri için emeği (kömeği de olabiler) geçen tüm arkadaşlara teşekkürler :D Çox yaxşi olmuş valla !!!--Alperen 11:04, 28 Mart 2006 (UTC)