بحث کاربر:Kabulistan

از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد.

فهرست مندرجات

[ویرایش] خوش آمدید


سلام Kabulistan، و به ویکی‌پدیا خوش آمدید! از مشارکت شما سپاسگزارم. امیدوارم که از اینجا خوشتان بیاید و تصمیم به ماندن بگیرید. پیوندهای زیر برای کاربرهای جدید مفیدند:

امیدوارم از ویکی‌پدیانویس بودن لذت ببرید! لطفاً برای آزمایش از ویکی‌پدیا:گودال ماسه‌بازی استفاده کنید و در صفحات بحث نام خود را با چهار علامت مدک امضا کنید، (~~~~)، با این کار نام شما و تاریخ به عنوان امضا درج خواهد شد. در صورتی که سوال داشتید، به صفحهٔ قهوه‌خانه بروید، یا اینکه از من در صفحهٔ بحثم بپرسید. باز هم خوش آمد می‌گویم!
شاد باشید!

--ماني ۱۲:۰۲, ۱۱ اوت ۲۰۰۶ (UTC)


مطالب را به ویکی کپی نکنید، بهتر است از روی چند منبع، خودتان صفحه‌ای بسازید. --وحید ظهیری ۱۶:۴۹, ۱۳ اوت ۲۰۰۶ (UTC)

[ویرایش] صفحه کلید

صفحه کلید شما مشکل دارد لطفا ویکی‌پدیا:خط_فارسی_را_پاس_بداریم و وپ:فارسی را ببینید. --وحید ظهیری ۱۷:۲۵, ۱۳ اوت ۲۰۰۶ (UTC)

[ویرایش] ملالی جویا

سلام، به ویکی‌پدیا خوش آمدید! ما از مشارکت‌های شما، مانند صفحهٔ ملالی جویا، ممنونیم اما بر اساس سیاست‌های حق تکثیر ویکی‌پدیا آن متن و یا تصویر را که از وب‌گاه‌ها و جاهای دیگر آورده شده است را نمی‌توانیم بپذیریم. این مقاله به نظر می‌رسد به طور مستقیم از چند وبگاه مختلف کپی شده باشد. به علت نقض قوانین حق تکثیر، ملالی جویا به نظر می‌رسد شرایط حذف سریع را داشته باشد. ملالی جویا برچسب حذف خورده است و ممکن است زمانیکه شما این پیغام را می‌بینید حذف شده باشد.

اگر باور دارید که آن مقاله ناقض حق تکثیر نبوده است، و یا اینکه شما از دارندهٔ حق تکثیر اجازهٔ انتشار مطالب تحت مجوز مستندات آزاد گنو را دارید، می‌توانید در بحث:ملالی جویا به آن موضوع اشاره کنید. اگر مقاله حذف شده بود می‌توانید آن را پس از ایراد توضیحات در صفحهٔ بحث دوباره ایجاد کنید. همچنین می‌توانید مقاله را مجدد با کلمات و زبان خودتان بازنویسی کنید. متشکریم. امیدواریم در مشارکتهایتان احساس راحتی داشته باشید.

حسام ۱۱:۵۶, ۱۴ اوت ۲۰۰۶ (UTC)

[ویرایش] دستکاری

خانم/آقای محترم در مقالاتی که خوشتان نمی آید دستکاری بی مورد ننمایید. مثلا انتقال احمدشاه مسعود به مسعود از منطق درست پیروی نمی کند. مواردی را هم که بی طرفی را در یک مقاله نقض کرده است می توانید در صفحه بحث مشخص کنید. در ضمن چون بر اثر جنگ های داخلی و بر خوردهای ایدئولوژیک و قومی ذهنیت افغانها بیش از حد به سوی اتهام زنی سوق داده شده است، لطفا این موارد را در یک تعداد از نوشته ها مد نظر داشته باشید. از جمله آقای سیستانی. فکر نمی کنم که دانشنامه ها محل نزاع هایی آنچنانی باشد.

Heravi ۱۶:۲۷, ۶ اکتبر ۲۰۰۶ (UTC)

[ویرایش] من اهل این بازی نیستم

آقایی که با نام شورش تخلص می کنید. اشتباه نکنید، من درگیر این بازیهای سخیف سیاسی و گروهی نمی شوم. کاری را که فکر می کنم درست است انجام می دهم. در پیشینه کاری من در ویکی پدیا، به یک مورد برخورد نمی کنید که مطلبی را به خاطر اهداف سیاسی حذف کرده باشم. حتی الامکان سعی کرده ام بی طرف بنویسم. اگر در مواردی اشتباه کرده ام، خوشحال خواهم شد که یادآوری کنید. سعادت من این است که مربوط به هیچ یک از گروههایی که شما موافق یا مخالف آن هستید نیستم. افسوس می خورم که ویکی پدیا هم، همانند صحنه سیاسی افغانستان، دستخوش اینگونه تنشهاست. در مورد افراد، گروههای و شخصيت ها هم، ما چه بخواهیم چه نخواهیم، تاریخ و مردم قضاوت خود را خواهند کرد. دوستان خود را خسته نکنند. با حذف یا اضافه کردن یک یا دو پاراگراف در ویکی پدیا، حرف شما یا دیگران به کرسی نخواهد نشست و اگر گمان می کنید که حقی از شما ضایع شده است، اعاده نخواهد شد.

بگذارید، ویکی پدیا، عاری از بازیهای سیاسی افغانی باشد و در عرصه مطالب افغانستان هم، قابل اعتماد باشد. شاید اگر من کاره ای بودم، این امکان را محدود می کردم که هر کس، با سلیقه خود، بدهیات را تغییر دهد.آریا ۲۳:۴۸, ۲۸ اکتبر ۲۰۰۶ (UTC)


[ویرایش] اکثر مقالات ویکی پیدا در مورد افغانستان غیر قابل استناد اند

من از این درد میکشم که ویکی پیدیا به مثاله یک منبع معتبر، تصویر غلطی از جریانات افغانستان و شخصیت های سیاسی آن را عرضه میکند، در اینجا دیده میشود که فقط به تعریف و تمجید از چهره های سیاسی افغانستان صورت گرفته ولی به گوشه های سیاه زندگی شان اصلا اشاره‌ای صورت نگرفته است. و .آریا و Heravi (که بدون شک هردو یکنفر اند) در تمامی موارد کوشیده اند که هرگونه تلاشی بخاطر همه جانبه تر ساختن این بیوگرافی ها را خنثی نمایند و به هر منبعی که به افشای جنایات و پلشتی های اینان پرداخته برچسب "غیر قابل استناد" بزنند و خود را آسوده سازند. اما تمامی منابعی که به توصیف و قهرمان سازی از مسعود پرداخته اند همه و همه برایش معتبر و پذیرفتنی اند که این خود نمایانگر شیوه تفکر خاص اینان را میرساند. مشخص در مورد احمد شاه مسعود سنگ و چوب افغانستان هم میداند که وی در یک دوره‌ای از تاریخ افغانستان دچار جنایات مرگباری گشته و در سالهای حکومت مجاهدین بعد از سقوط دولت نجیب، یکی از عوامل بربادی کشور و قتل دهها هزار انسان بیگناه گشت. این حقیقتی است آشکار و هر افغان و یا هر کابلی به آن معترف است و در معتبر ترین منابع جهانی که سازمان عفو بین‌الملل و دیده بان حقوق بشر باشند با اسناد و شواهد مستدل و قوی اینرا به اثبات رسانیده اند. شما از من و دیگران انتظار دارید که از همه جانبه تر ساختن مقالات جلوگیری کنیم درحالیکه خود به یکجانبه ساختن مقالات مصروف هستید. شورش ۱۹:۵۲, ۱ نوامبر ۲۰۰۶ (UTC)

[ویرایش] توضیح

آقا/خانم محترم هدف به هیچ وجه چیزی که شما می گویید نیست. نمی دانم چرا زندگی یک شخص می تواند دنیای خیالی شما را این همه نا آرام کند؟ یک سوال ساده دارم. حذف کردن عکس چه ربطی به مدعای شما دارد؟ همین یک مورد( من به موارد دیگر نمی پردازم) نشان می دهد که شما با چه منظوری سعی در گسترش دانشنامه دارید و مطالب آن را قابل استناد هم نمی دانید! در ضمن می شود این مدعایتان را در مورد " غیر قابل استناد" بودن مطالب ویکی پدیا در مورد افغانستان بیشتر توضیح دهید؟ Heravi ۲۰:۳۲, ۱ نوامبر ۲۰۰۶ (UTC)

[ویرایش] عکس مسعود

جالب است! یکی از منابعی را که همیشه مثل آیهء قرآن برای جانی بودن مسعود از جانب سازمان مردمی انقلابی زنان "پاکستان" نقل می شود از همین شهزاد محترم است که در روزنامهء پاکستانی انترنشنال نیوز چاپ شده است. [1] البته نمی دانستم تا اینجا هم آنها دنباله دارند و شما همکار آنها هستید. [2] Heravi ۰۱:۳۷, ۵ نوامبر ۲۰۰۶ (UTC)


فکر کنم محمود شهزاد و تنويز شهزاد باهم فرق داشته باشند. اولي نويسنده و دومي عکاس مشهور است که با خبرگزاري فرانسه نيز همکار است.

Babak06 ۲۰:۳۶, ۷ نوامبر ۲۰۰۶ (UTC)