بحث کاربر:Amir39m

از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد.

فهرست مندرجات

[ویرایش] خوش آمدید


سلام Amir39m، و به ویکی‌پدیا خوش آمدید! از مشارکت شما سپاسگزارم. امیدوارم که از اینجا خوشتان بیاید و تصمیم به ماندن بگیرید. پیوندهای زیر برای کاربرهای جدید مفیدند:

امیدوارم از ویکی‌پدیانویس بودن لذت ببرید! لطفاً برای آزمایش از ویکی‌پدیا:گودال ماسه‌بازی استفاده کنید و در صفحات بحث نام خود را با چهار علامت مدک امضا کنید، (~~~~)، با این کار نام شما و تاریخ به عنوان امضا درج خواهد شد. در صورتی که سوال داشتید، به صفحهٔ قهوه‌خانه بروید، یا اینکه از من در صفحهٔ بحثم بپرسید. باز هم خوش آمد می‌گویم!
میثم ۲۰:۴۵, ۲۰ اوت ۲۰۰۶ (UTC)

[ویرایش] امیر جان خوش آمدی

با درود فراوان به امیر دلبند(عزیز) به ویکی‌پدیا خوش آمدی. امیدوارم که یک ویکی‌نویس خوب باشی. این‌جا رو هم ببینی بد نیست. وپ:فارسی --سروش ۱۴:۴۹, ۸ سپتامبر ۲۰۰۶ (UTC)

[ویرایش] سمپاد نیشابور

با درود دوباره. من مقاله‌های سمپاد نیشابور و کانون دانش‌آموختگان سمپاد نیشابور را ویرایش کردم و عنوان‌ها را جابه‌جا کردم تا فهمیدنی‌تر باشد. ولی هنوز ناکامل است و دو نیاز دارد.

  1. نوشته‌های سمپاد نیشابور نامربوط است. و نباید تنها از مرکز آموزشی شهید بهشتی نیشابور سخن گوید. و باید از فرزانگان نیشابور هم سخن گوید.
  2. همچنین نوشته‌ها کمی نادرست است وکژتابی دارد که باید بهبود یابد.
  3. نیاز به ساخت دو مقاله‌ی بالاست. خواهشمندم این مقاله‌های جدید را با پیوندهایی که ساختم(همین بالا) بساز تا ایرادها کمتر شود.
  4. کانون فارغ‌التحصیلان سمپاد نیشابور و کانون فارغ التحصیلان سمپاد نیشابور را ساختم و مرعشی نوشته شده با «ی» تازی را نیز درست کردم.بابه کارگرفتن عبارت

#Redirect[[کانون دانش‌آموختگان سمپاد نیشابور]] و ...

--سروش ☺بحث | ☼ویرایش‌ها ۱۱:۰۲, ۹ سپتامبر ۲۰۰۶ (UTC)

[ویرایش] بارگذاری عكس و پرونده

سلام امير جان برای بارگذاری پرونده كه پرسيده بودي، بايد به صفحه ویژه:Upload بروي. در آن جا داده‌هايي را كه براي باركردن پرونده نياز داري خواهي ديد.

همچنين بد نيست از ویژه:Specialpages سري بزني. صفحه‌هاي خوبي را خواهي يافت.

پيروز و كامياب باشي. خدا يارت باد. --سروش ☺بحث | ☼ویرایش‌ها ۰۸:۲۱, ۲۲ سپتامبر ۲۰۰۶ (UTC)

[ویرایش] الگوي مشهد

الگوي مشهد را كه مي‌خواستي بسازي، ساختم و آن را به صفحه كاربريت افزودم. (با اجازه شما)

فكر مي‌كنم شايد بخواهي كه رنگ‌هاي اين الگو يا دبيره‌هاي به‌كار رفته را تغيير دهي كه مي‌تواني به الگو:User Mashhad بروي. پيروز و كامياب باشي. خدايارت باد. --سروش ☺بحث | ☼ویرایش‌ها ۰۸:۴۳, ۲۲ سپتامبر ۲۰۰۶ (UTC)