بحث:غلام سرور دانش
از ویکیپدیا، دانشنامهٔ آزاد.
این متن از سایت ذیل کاپی شده: http://www.moj.gov.af/dari/minister_justice.htm
و در مورد گذشته سیاه آقای سرور دانش هیچ اشارهای نشده. گفته نشده که وی از اعضای رهبری حزب وحدت اسلامی افغانستان است که از جمله احزاب جنایتکار محسوب شده و سازمانهای جهانی مثل دیدهبان حقوق بشر بارها از این حزب به حیث مسئول قتل و غارت مردم افغانستان نام برده است. این حزبیست که در سالهای 90 در قتل و غارت افغانستان و مخصوصا شهر کابل از مسئولین درجه اول (در کنار جمعیت اسلامی ربانی، حزب اسلامی گلبدین، جنبش دوستم، اتحاد اسلامی سیاف و دیگران) در قتل بیش از 65000 کابلی بوده است.
آقای سرور دانش و در مجموع حزب ایشان از مزدبگیران دولت ملایان ایران است طی سالیان طولانی در انکشور حضور داشته و پول و امکانات فراوان بدست میاوردند.
بعد از حمله امریکا به افغانستان و بوجود آورده شدن دولت کرزی در کابل، چنانچه میدانیم امریکا تمامی نیروهای مربوط "ائتلاف شمال" مورد حمایت قرار داده در دولت شریک ساخت که چند کرسی کابینه هم به حزب وحدت رسید که از آنجلمه سرور دانش و محقق و کریم خلیلی کسانی بودند که بدون توجه به گذشته و دانش و سطح آگاهی شان به پست های مهم دولتی نصب شدند.
و ...... Babak06 ۱۶:۴۸, ۱۰ اکتبر ۲۰۰۶ (UTC)