بحث کاربر:213.42.21.81

از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد.

البته اگر منظورتان من باشد که محل کارهای قبلی من گاه تعطیل شده‌است، اما نه من مغرضم و نه آن‌ها بابت آن چه شما گفته‌اید تعطیل شده‌اند. من برای کاربری که متن بالا را نوشته بود پیغام گذاشتم, به نظرم ایشان ندیده است. در هر صورت شما اگر مطلب تازه‌ای دارید اضافه کنید. کسی مانع شما نمی‌شود. در مورد اهل حق مطالب بسیاری موجود است از همان‌ها منبع بیاورید. در ضمن به جای متهم کردن دیگران و سخنان پرابهام کمی شفاف باشید. به طور دقیق به من بگویید با کدام بخش ویرایش مشکل دارید؟ بخصوص کسی که در بالا نوشته‌است: برای مطالب جدیدی که اضافه کرده‌اند هم آیا مدرک دارند. کدام مورد را می‌گویید؟ در ضمن بشخصه نه تنها با اهل حق دشمنی ندارم، بلکه از قضا برای من جالب هم هست و دوست دارم چیزهایی درباره‌اش بدانم. بکوشید در پایان توصیه دوستانه من این است که زود قضاوت نکنید و نیز به دیگران توهین نکنید.Aparhizi ۱۵:۵۲, ۹ نوامبر ۲۰۰۶ (UTC)

فکر کنم شما اولین کسی بودید که توهین کردی. قبل از هر چیز بگویم که من طرفدار فرقه اهل حق نیستم. ولی شما حتی نمی‌دانید که فرقه اهل حق هیچ ارتباطی به فرقه علی اللهی ندارد و این یک اشتباه بزرگ ولی متداول است. از شما که ظاهرا اهل تحقیق هستید و آن را تعقیب می‌کنید، بعید است. در کتاب شخصی که او را متهم به «علی اللهی» بودن نموده‌اید به صراحت ذکر شده است «هر کس فرقه علی اللهی و اهل حق را یكی بداند اشتباه محض است». ضمنا تا جایی که من تحقیق نموده‌ام فرقه‌ای بنام‌هایی که شما اشاره کرده‌اید وجود ندارد.

این صفحهٔ بحث برای کاربر گمنامی است که هنوز حسابی درست نکرده است یا از آن استفاده نمی‌کند.

بنابراین برای شناسایی‌اش مجبوریم از نشانی IP عددی استفاده کنیم. چنین نشانی‌های IPای ممکن است توسط چندین کاربر به شکل مشترک استفاده شود. اگر شما کاربر گمنامی هستید و تصور می‌کنید اظهار نظرات نامربوط به شما صورت گرفته است، لطفاً برای پیشگیری از اشتباه گرفته شدن با کاربران گمنام دیگر در آیند حسابی ایجاد کنید یا به سیستم وارد شوید.