ویکیپدیا:رایگیری برای حذف/موسسه آموزش عالی امام سجاد(ع)
از ویکیپدیا، دانشنامهٔ آزاد.
[ویرایش] موسسه آموزش عالی امام سجاد(ع)
تبلیغی و غیردانشنامهای! البته مطالب مهم و خوب هم در آن یافت میشود. ولی با وضع موجود من ترجیح میدهم حذف شود تا برچسب تمیزکاری بخورد. اصولاً من یک حذفگرایم! بهآفرید ۰۸:۵۵, ۱۷ ژوئن ۲۰۰۶ (UTC)
موافق
بهآفرید ۲۳:۲۰, ۱۸ ژوئن ۲۰۰۶ (UTC)
مخالف
- Nocensor2 ۲۰:۱۶, ۱۸ ژوئن ۲۰۰۶ (UTC)
- بهآفرید ۰۰:۲۵, ۱۹ ژوئن ۲۰۰۶ (UTC)
- --میثم ۰۴:۲۳, ۱۹ ژوئن ۲۰۰۶ (UTC)
نظرات
- برچسب تمیزکاری و لحن نامناسب را برای همین وقتها گذاشتند. به این نگاه کنید. Nocensor2 ۲۰:۱۶, ۱۸ ژوئن ۲۰۰۶ (UTC)
- شما متن من را دقیق نخواندید: «ولی با وضع موجود من ترجیح میدهم حذف شود تا برچسب تمیزکاری بخورد...» بنده با این برچسبها آشنایم.
- وضع موجود یعنی چی؟ چه مشخصهای دارد که حذفش بهتر از تمیزکاریش باشد؟ Nocensor2 ۲۳:۲۶, ۱۸ ژوئن ۲۰۰۶ (UTC)
- وضع موجود یعنی یک مقالهٔبیدر و پیکر که اصلاً معلوم نیست از کجا کپی شدهاست لحنش غیردانشنامهای و تبلیغاتیاست. در ضمن لزومی ندارد که من دلیل عینی ارائه کنم کافیاست به شهود متوسل شوم و ببینم دیگران هم چنین نظری دارند یا نه. به علاوه به نظر من شانس نوشته شدن یک مقالهٔ نو بیشتر از شانس تمیزکاری یک مقالهٔ بد موجود است. یعنی اگر مقاله حذف شود شانس اینکه در آینده کسی مقالهٔ بهتری بنویسد بیشتر است تا اینکه این مقاله برچسبدار بماند و کسی تمیزکاریاش کند. برای خود من که اینطوریاست.بهآفرید ۲۳:۳۷, ۱۸ ژوئن ۲۰۰۶ (UTC)
اصلاً مقاله مشکل حق تکثیر داشت و برچسب خورد! بهآفرید ۲۳:۴۹, ۱۸ ژوئن ۲۰۰۶ (UTC)
- بله، داشت و اکنون ندارد. Nocensor2 ۰۰:۰۷, ۱۹ ژوئن ۲۰۰۶ (UTC)