Wikipedia:Kedai Kopi
From Wikipedia
SELAMAT DATANG PENGGUNA BARU DAN PENGGUNA LAMA YANG TERKELIRU, ke Kedai Kopi, laman perhubungan anda dengan komuniti! |
|
---|---|
Laman ini adalah untuk pengguna Wikipedia berbincang mengenai Wikipedia serta mencadang, meminda atau memansuhkan polisi melalui proses pengundian. Walau bagaimanapun:
Kandungan yang tidak berkaitan akan dikeluarkan. Prosedur peninggalan pesananUntuk memudahkan pembacaan dan jawapan, tolong:
|
![]() |
|
---|---|
[Sunting] Siapakah penyunting?
Saya ingin mengetahui siapa penyunting tetap wikipedia Bahasa melayu. Ia kelihatan seperti warga asing yang petah berbahasa melayu yang terlibat dalam penyuntingan. agak memalukan juga ya orang Melayu sendiri tidak menyumbang padahal mereeka golongan yang menguasai bahasa melayu lebih baik. Sungguh malas bangsa Melayu ini. mungkin juga pendedahan tentang wikipedia terhadap pengguna di rantau ini kurang. Tambahan pula, informasi atau maklumat ilmu dalam bahasa melayu kurang berbanding Bahasa Inggeris. Tolong beri perhatian! ~~senyuman~~
- Anda juga boleh membantu dengan turut menyumbang. — Master2841 07:36, 12 Disember 2006 (UTC)
- Ada juga Melayu malu bercakap bahasa Melayu. Yosri 05:14, 13 Disember 2006 (UTC)
[Sunting] Makluman
Sekadar makluman, dari masa ke masa, saya akan memadamkan:
- Imej yang tidak digunakan/bertindan dengan commons
- Kategori yang tidak digunakan
- Rencana yang bukan rencana/terlalu pendek
...Aurora... 04:50, 13 Disember 2006 (UTC)