بحث کاربر:Mostafazizi

از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد.

خوش آمدید
سلام Mostafazizi، و به ویکی‌پدیا خوش آمدید! از مشارکت شما سپاسگزارم. امیدوارم که از اینجا خوشتان بیاید و تصمیم به ماندن بگیرید. پیوندهای زیر برای کاربرهای جدید مفیدند:

امیدوارم از ویکی‌پدیانویس بودن لذت ببرید! لطفاً برای آزمایش از ویکی‌پدیا:گودال ماسه‌بازی استفاده کنید و در صفحات بحث نام خود را با چهار علامت مدک امضا کنید، (~~~~)، با این کار نام شما و تاریخ به عنوان امضا درج خواهد شد. در صورتی که سوال داشتید، به صفحهٔ قهوه‌خانه بروید، یا اینکه از من در صفحهٔ بحثم بپرسید. باز هم خوش آمد می‌گویم!
--Meisam ۱۲:۳۸, ۷ ژوئن ۲۰۰۶ (UTC)

فهرست مندرجات

[ویرایش] حق تکثیر

با درود! نقل خط‌به‌خط مطالب از وبسایت‌ها و بلاگها مجاز نیست مگر اینکه به طور خاص این اجازه داده شده باشد. لطفاً مطالب را تماماً به قلم خودتان بازنویسی کنید.به‌آفرید ۰۹:۴۴, ۱۰ ژوئن ۲۰۰۶ (UTC)

[ویرایش] ترانه جوانبخت

مقالهٔ ترانه جوانبخت را به همان دلایل قبلی و درخواست خود ایشان حذف کردم. البته شما هرگاه مایل باشید می‌توانید آن مقاله را به قلم خودتان دوباره بنویسید. این رأی‌گیری حذف چیزی جز اتلاف وقت کاربران نداشت. موفق باشید. حسام ۱۵:۵۶, ۱۵ اکتبر ۲۰۰۶ (UTC)

آقای عزیزی این شروین افشار حتما باید در رفتارش با دیگران تجدید نظر کند. از طرف من جمله ای در صفحه بایگانی شده توسط حسام نوشته که من نگفتم. شروین افشار به زبان خودش نوشته که من گفتم: فلانی برود فلان کند تا دیگران به او نخندند. آقای عزیزی فلان کردن به معنای سکس کردن است. شما و دیگران همگی شاهد بودید که من نگفتم بهتر است روزبه برود سکس کند. این تغییر کلمه های من توسط شروین افشار چه معنایی جز این دارد که این فرد با من دشمن است و خواسته به این وسیله از اعتبار من کم کند. ضمنا مسعود رستمی هم رفتارش درست مثل شروین افشار است. از طرف من رفته به حسام گفته که من گفتم: چون جمال زاده زنده نیست پس برود گم شود. آقای عزیزی من کی گفتم کسی از این محیط گم شود؟ این طرز رفتارها چه معنایی دارد؟ این ها هم فارسی زبان هستند من هم فارسی زبانم. شروین افشار و مسعود رستمی چرا کلماتی که من به کار نبرده ام از طرف من می گویند؟ این دو نفر انسانیت ندارند. فکر کرده اند با کلمه از طرف خودشان گفتن و به اسم من نوشتن از اعتبار من کم می کنند. اینها ماهیت خودشان را به دیگران نشان می دهند. همین.

صفحهٔ کاربری شما را اصلاح کردم. اگر موافق حذف این مطالب نبودید دخالت بی‌مورد من را ببخشایید! حسام ۰۸:۳۶, ۱۶ اکتبر ۲۰۰۶ (UTC)

[ویرایش] Traylayout

من از این برنامه استفاده نکرده‌ام ولی تا جاییکه من می‌دانم می‌توانید صفحه‌کلید دلخواهتان را با آن ایجاد کنید. یعنی می‌توانید آن را به گونه‌ای تغییر دهید که در حالت فارسی اعداد را نیز فارسی بنویسد. اگر چنین امکانی برای تعریف صفحه‌کلید پیدا نکردید فکر می‌کنم به‌آفرید قبلاً با آن کار کرده باشد و بتواند شما را راهنمایی کند. اگر بخواهید کاملاً استاندارد باشید باید صفحه‌کلید را به این شکل در آورید. حسام ۲۱:۳۹, ۲۹ اکتبر ۲۰۰۶ (UTC)

[ویرایش] چیدمان صفحه‌کلید

با درود! نگاهی به راهنما:چیدمان صفحه‌کلید بیندازید. در ضمن لطفاً بگویید که آیا از اینترنت اکسپلورر استفاده می‌کنید به‌آفرید ۰۳:۲۲, ۳۱ اکتبر ۲۰۰۶ (UTC)

[ویرایش] traylayout

با درود: در وپ:فارسی پیوند آمده‌است. به‌آفرید ۲۲:۵۶, ۳۱ اکتبر ۲۰۰۶ (UTC)

[ویرایش] اعداد فارسی در TrayLayout

سلام

من تصادفاً سوال شما در باره اعداد را دیدم. من هم از TrayLayout استفاده می‌کنم. برای اعداد، روی کلید عدد کلیک کنید، بعد از فهرست اعداد و نشانه‌ها عدد فارسی مربوطه را جایگزین کاراکتر عدد لاتین کنید. اگر به هیچ نتیجه‌ای نرسیدید، به من خبر بدهید تا یک فایل Patch به شما بدهم که مشکل را حل می‌کند.

حجتپاسخ ۱۷:۴۹, ۱ نوامبر ۲۰۰۶ (UTC)

[ویرایش] نسخهٔ جدیدتر traylayout

http://prdownloads.sourceforge.net/farsitools/traylayout-1.2.zip?download به‌آفرید ۰۰:۰۰, ۳ نوامبر ۲۰۰۶ (UTC)

[ویرایش] انتشار عکس

اگر تصویر برای خودتان است، با اطلاع از شرایط مجوز مستندات آزاد گنو، کافیست در هنگام بار کردن از {{گنو-خود}} استفاده کنید. حسام ۲۱:۵۵, ۸ نوامبر ۲۰۰۶ (UTC)