بحث:حسن صالحی

از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد.

آیا هر انگل جامعه، بیکار، اخراجی دانشگاه، کمونیست افسرده و واخورده که در عمرش برای هیچ جامعه ای کار نکرده، تخصص پیدا نکرده، سود نرسانده و فقط مانند پارازیتی از جامعه تغذیه میکند و در عین حال سعی در نابودی همان جامعه و ساختار را دارد، باید بعنوان فردی برجسته در ویکی پدیا مقاله داشته باشد؟ آنهم مقاله ای که کمونیست های دیگر در موردش نوشته اند؟ چرا باید چنین فردی در ویکیپدیا مقاله داشته باشد، آنهم مقاله‌ای که یک کمونیست دیگر بنام (آرش سرخ) در مودرش نوشته؟ اینها دارند از فرهنگ باز ویکیپدیا، و بطورکلی اینترنت، سوء‌استفاده میکنند، درست همانطور که در جامعه هم از سیستم سوء‌استفاده میکنند و مفت میخورند و مفت میبرند و دیگران را هم بازیچه‌ی دست عادت ویرانگرشان، یعنی یک استمناء ذهنی بنام دیالکتیک ماتریالیستی میکنند. اکثریت قاطع همین به اصطلاح کمونیست ها امروز در کشورهای سرمایه داری (بقول خودشان کاپیتالیست) پناه گرفته اند و مانند زالوئی از همان جوامع تغذیه میکنند. درضمن، کمونیست ها در قلوب ایرانیان هرگز جا نداشته و نخواهند داشت. --فرزاد 09:14, ۱۹ آوریل ۲۰۰۶ (UTC)

[ویرایش] بررسی

  • جستجو برای «"حسن صالحی" کمونیسم» : ۲۳ نتیجه و «"حسن صالحی" کمونیست» : ۷۲ نتیجه

اعم این نتایج متعلق به سه یا چهار سایت اصلی (منهای ویکی‌پدیاست) که تمام سایت‌ها به نحوی از همفکران محسوب می‌شوند.

  • جستجو برای «"Worker-Communist Party of Iran" "Hassn Salehi"» : سه نتیجه در دو سایت (یکی از دو سایت سایت اصلی حزب
  • انتشارات/مصاحبه : یافت نشد.
  • مقاله در دیگر ویکی‌ها : en - بدون رده، بدون stub، میان‌ویکی فقط به fa، توسط خود آرش، بدون مشارکت دیگر.
  • وضعیت اعتبار اطلاعات : منبع ندارد، تاریخ‌های لازم ندارد، پیوند ندارد، رده‌بندی اغراق‌آمیز (تعداد رده‌ها نزدیک به تعداد کلمات مقاله!)

--شروین افشار 19:54, ۲۵ آوریل ۲۰۰۶ (UTC)

در گوگل سوئدی حسن صالحی را سرچ کنيد. در ضمن صرف وجود مقاله در ويکی انگليسی (آن هم برای يک فرد فارسی)​ برای نوتيبل بودن او کافی است(؟)​. حتی اگر خود من آن را در چند ثانیه درست کرده باشم. بالاخره مطمئن باشيد عقل چند هزار کاربر ويکی انگليسی می​رسد که آيا اين حسن صالحی بالاخره نوتيبل هست يا نه و اگر او ذره​ای برای ويکی انگليسی نوتيبل باشد ده برابر برای ويکی فارسی نوتيبل خواهد بود.

او در ضمن از مقاله​نويس​های قديمی نشريه کارگر کمونيست است و بارها برای آن نوشته که به آن اشاره خواهم کرد. دبير کميته مالموی فدراسيون سراسری پناهندگان ايرانی نيز بوده است. --آرش سرخ 15:42, ۲۷ آوریل ۲۰۰۶ (UTC)