بحث کاربر:Bahmanafghani

از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد.

[ویرایش] خوش آمدید


سلام Bahmanafghani، و به ویکی‌پدیا خوش آمدید! از مشارکت شما سپاسگزارم. امیدوارم که از اینجا خوشتان بیاید و تصمیم به ماندن بگیرید. پیوندهای زیر برای کاربرهای جدید مفیدند:

امیدوارم از ویکی‌پدیانویس بودن لذت ببرید! لطفاً برای آزمایش از ویکی‌پدیا:گودال ماسه‌بازی استفاده کنید و در صفحات بحث نام خود را با چهار علامت مدک امضا کنید، (~~~~)، با این کار نام شما و تاریخ به عنوان امضا درج خواهد شد. در صورتی که سوال داشتید، به صفحهٔ قهوه‌خانه بروید، یا اینکه از من در صفحهٔ بحثم بپرسید. باز هم خوش آمد می‌گویم!
شاد باشید!

--ماني ۱۱:۰۳, ۲۰ ژوئیه ۲۰۰۶ (UTC)

درود.

جایی که مطلبتان را پست کرده اید جای مناسبی نیست و عنوانش درست نیست. برای ایجاد نوشتار جدید بایستی یک پیوند در میان علامتهای [[ درست کنید مثلاً حزب کمونیست افغانستان و روی آن کلیک کرده مطلبتان را در آنجا بنویسید. (اینجا هم می توانید صفحه جدید درست کنید) در ضمن توجه داشته باشید که مطالبتان اگر مشکل حق تکثیر (کپی رایت) داشته باشند، مطابق قوانین ویکی پدیا باید حذف بشوند.

پیشاپیش از توجه شما سپاسگذارم. --ماني ۱۱:۴۸, ۲۰ ژوئیه ۲۰۰۶ (UTC)