بحث کاربر:ماني/بایگانی ۹

از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد.

فهرست مندرجات

[ویرایش] واژه جایگزین

مانی جان، شما واژه مناسبی جایگزین «عطف به ماسبق» می‌شناسید؟ چیزی که به انگلیسی می‌گوییم retrospectively .--مسعود ۱۹:۰۷, ۳۰ مه ۲۰۰۶ (UTC)

مسعود جان سلام.

بستگی به جمله‌اش دارد. جمله مربوطه چیست؟ --ماني ۱۹:۱۰, ۳۰ مه ۲۰۰۶ (UTC)

جمله این است:
However, FIFA has retrospectively ranked USA and Yugoslavia, ۳rd and ۴th respectively.
من معنی می‌کنم: اگرچه فیفاعطف به ماسبق ایالات متحده و یوگوسلاوی را به ترتیب سوم و چهارم اعلام کرده‌است.
ممنون می‌شم راهنمایی کنی.--مسعود ۱۹:۱۹, ۳۰ مه ۲۰۰۶ (UTC)
پیشنهاد من:
با اینحال فیفا پس از تجدید نظر، ایالات متحده و یوگوسلاوی را به ترتیب سوم و چهارم اعلام کرد.

امیدوارم پیشنهادم بدرد بخورد.

قربان شما. --ماني ۱۹:۲۳, ۳۰ مه ۲۰۰۶ (UTC)

مانی جان، این متن مورد نظر منه، جریان از این قرار بوده که اولین دوره جام جهانی در سال ۱۹۳۰ بازی سوم چهارمی اصولا برگزار نمی‌شه، در این چند سال اخیر فیفا می‌آید و تصمیم می‌گیرد سوم، چهارم برای آن دوره تعیین کند. به هر روی از راهنمایی‌ات ممنون، حالا اگر باز چیز بهتری به نظرت رسید ممنون می‌شم خبر کنی.--مسعود ۱۹:۴۶, ۳۰ مه ۲۰۰۶ (UTC)

اگر من بخواهم ترجمه کنم اینطور می‌شود:

  • در سال ۱۹۳۰ هیچ بازی رسمی‌ای برای تعیین رتبه سوم برگزار نشد، ایالات متحده و یوگوسلاوی هر دو در دوره نیمه‌نهایی بازنده بودند. با اینحال فیفا، بتازگی رده‌بندی را عطف بما سبق کرده و آمریکا و یوگوسلاوی را به‌ترتیب در رتبه‌های سوم و چهارم قرار داده‌است. این رده‌بندی احتمالاً بر پایه تفاضل گل صورت گرفته. هرچند معیار تفاضل گل تا مسابقات ۱۹۶۲ هنوز رسماً پذیرفته و تعریف نشده بود.

--ماني ۲۰:۱۳, ۳۰ مه ۲۰۰۶ (UTC)

درود!

یه نگاه به ژوبین بندازین ؟ من ۳ بار بهش نگاه کردم پس دست شما رو میبوسه --جناب ۱۲:۵۱, ۳۱ مه ۲۰۰۶ (UTC) مانی جان میشه

چشم. --ماني ۱۴:۴۳, ۳۱ مه ۲۰۰۶ (UTC)

[ویرایش] یک پرسش

با درود! به نظرتان این جمله درست است؟
«فلسطین کشوری است اشغال‌شده در خاورمیانه که میان رود اردن و دریای مدیترانه قرار گرفته‌است.»
از کی تا حالا فلسطین کشور شده؟ من فکر می‌کردم فوقش میگن «سرزمین‌های اشغالی». Raamin ب ۱۴:۰۵, ۳۱ مه ۲۰۰۶ (UTC)

درود.

در رسانه‌های ایران، منظور از اصطلاح سرزمینهای اشغالی، اسرائیل است. فلسطین قبل از اسرائیل کشور بوده ولی الان اسرائیل جای آن آمده. الان بطور رسمی کشوری به نام فلسطین نداریم. البته خیلیها می‌گویند که فلسطین هنوز هست فقط اشغال شده و نام دیگر روی آن گذاشته‌اند (اسرائیل). خلاصه آن جمله که در بالای آن صفحه آمده هم حق مطلب را ادا نمی‌کند. هر طور صلاح می‌دانید اصلاحش کنید.

با سپاس. --ماني ۱۴:۱۴, ۳۱ مه ۲۰۰۶ (UTC)

اتفاقاً من همین رو متوجه نمیشم. فکر می‌کردم قبل از تأسیس اسرائیل آن مناطق تحت کنترل بریتانیا بوده و قبلترش دست عثمانی و که و که. میشه راهنمایی کنید: کی کشوری به نام فلسطین وجود داشته؟ نوع حکومتش چه بوده؟ پایتختش کجا بوده؟ Raamin ب ۱۴:۲۶, ۳۱ مه ۲۰۰۶ (UTC)
درست است کشوری مستقل به نام فلسطین در عمل وجود نداشته. هرچند سازمان آزادیبخش فلسطین در سال ۱۹۸۸ استقلال فلسطین را اعلام کرد، ولی در عمل هنوز پیاده نشده. (نگا.) مناطق فلسطینی‌نشین فکر کنم عنوان بهتری باشد. به هر حال موضوع یک کمی پیچیدگی دارد و بد نیست یکی سر فرصت درست متن انگلیسی مقاله‌های مربوط به فلسطین را ترجمه کند.

--ماني ۱۴:۴۳, ۳۱ مه ۲۰۰۶ (UTC)

میگم در عنوان «منطقه خودگردان فلسطین»، مناطق بهتر از منطقه نیست؟ آخه نوار غزه از کرانهٔ باختری جداست. Raamin ب ۱۴:۵۱, ۳۱ مه ۲۰۰۶ (UTC)
درست است.

اگر زحمتی نیست خودتان زحمتش را بکشید من الان باید بروم.

با سپاس. --ماني ۱۵:۰۱, ۳۱ مه ۲۰۰۶ (UTC)

درود !

با پوزش اما بعذ از جنگ جهانی اول و تجزیه عثمانی کشورهایی از جمله فلسطین به طور اسمی به وجود آمدند که حکومت آنها با مجلس شیوخ و حفاظت آنها بر عهده ارتش استعماری بریتانیا بود ، اما به طور مستقل فقط مدت یک هفته یعنی حد فاصل خروج ارتش انگلیس و ورود ارتش یهود بوده ، البته قابل ذکر است قبل از ورود ارتش یهود کلیه اراضی مورد ادعا حتی بخشی از لبنان توسط بنیاد تئودور و برخی از سازمانها و سرمایه داران یهود خریداری شده بود ، اما کشور فلسطین در حدود ۱۱ سال وجود خارجی داشته‌است که یک هفته آن را دارای استقلال کامل بوده --جناب ۰۸:۰۳, ۱ ژوئن ۲۰۰۶ (UTC)

منبع من کتاب بازگشت به وطن نوشته موشه برموف است ، اما اگر نیاز به منبع دارید برتیش لایبرری منابع بهتری دارد : [1] --جناب ۰۸:۰۶, ۱ ژوئن ۲۰۰۶ (UTC)

[ویرایش] الگوی زبان پهلوی

سلام. برایتان ممکن هست که {{User LANG-PAH}} را اصلاح کنید؟ الگو به تصویری لینک می‌دهد که وجود ندارد. من اصلاً با این زبان و مفاهیم وابسته به آن آشنایی ندارم، وگرنه مدتی پیش اصلاحش کرده بودم. مهدی ب ۱۰ خرداد ۱۳۸۵ (۳۱-۰۵-۲۰۰۶)، ۱۴:۲۲

انجام شد.

سپاس از پیام. --ماني ۱۴:۴۳, ۳۱ مه ۲۰۰۶ (UTC)


[ویرایش] درود و سپاس بر دوست گرامیم

عاقبت شما بخیر دوست عزیزم، وشما هم خسته نباشید. من همیشه از شما تشکر وقدردانی بعلم می‌آورم، وما همه افتخار می‌کنیم که دوستی همچون شما داریم (مانی گرامی). قبل از چند دقیقه دوستم آقای عبدالغفار علیرضائی از کوخرد اونلاین بودند واحوال شما را می‌پرسیدند من به ایشان گفتم که من همیشه با جناب استاد مانی ارتباط دارم و ایشان سلام می‌ رسانند. در مقابل ایشان نیز از شما تشکر می‌نمایند از این همه زحمت که در مورد منطقه هرمزگان و شهرستان بستک و بخش کوخرد هموار می‌شوید، و می‌گویند دست شما درد نکند آقای مانی گرامی و خسته نباشید.


دوست خوبم همیشه موفق و پیروز و سربلند باشید.

قربان شما دوستتان:--محمديان ۵۵ : ۱۱, ۱ ژوئن ۲۰۰۶ (UTC)

سپاس از شما دوست گرامی بخاطر لطفی که به بنده دارید.

به آقای عبدالغفار علیرضائی سلام زیاد برسانید و بگوئید ما همیشه در خدمت مردم خوب و پرتلاش کوخرد و بستک هستیم و خوشحال از اینکه با تلاش مستمر شما دوستان فرهنگ و آبادانی منطقه رو به پیشرفتهای خوب است.

پاینده باشید و سربلند. --ماني ۰۸:۰۸, ۱ ژوئن ۲۰۰۶ (UTC)

[ویرایش] بارگزاری تصاویر

مانی جان، فکر می‌کنم عکس‌هایی که بارگزاری می‌کنید را به جای اینجا در ویکی‌انبار بارگزاری کنید بهتر باشد، که ویکی‌های دیگر هم بتوانند راحت تر از آن استفاده کنند، همچنین نام‌های فارسی که برای تصاویر انتخاب می‌کنید نیز برای ویکی‌انبار ترجیحا انگلیسی باشد.--مسعود ۱۶:۳۵, ۱ ژوئن ۲۰۰۶ (UTC)

چشم. البته هنوز برچسبهای خیلی از انواع عکسها را در ویکی انبار بلد نیستم و ترجیح می‌دهم فعلاً کاری را که بلدم انجام بدهم. بعدا بهتر می‌شود. --ماني ۱۶:۴۳, ۱ ژوئن ۲۰۰۶ (UTC)


[ویرایش] درود

درود وسپاس بر دوست گرامی جناب مانی عزیز ، عصرتان خوش.

در مورد پرسش استاد گرامی:

در دوران قدیم دو گروه از ترکان در منطقه لارستان وصحرای باغ وجود داشتند، این دو گروه از ترکان پیش مردم منطقه به بنام:

۱ـ ترک نفر.

۲ـ ترک لـُر.

مشهور بودند ، می‌گویند که این دو گروه در زمان هرج ومرج به منطقه لارستان آمده بودند ودست به غارت مردم می‌زدند. داستان این ترکان (لر) و (نفر) در منطقه مشهور است. البته گروهی از این ترکان اشرار بودند و دست به چپالگری زده بودند، تا اینکه در دوران حکم رضا شاه پهلوی شرشان از سر مردم کوتاه شد.


سپاس از مانی گرامی. باینده باشید.

اختیار داری دوست گرامی.

قربان شما دوستتان:--محمديان ۴۰ : ۱۷, ۱ ژوئن ۲۰۰۶ (UTC) ۲۰۰۶ (UTC)

درود. ممنون از توضیح جامع. با اجازه تان این اطلاعات را به نوشتار جدیدی منتقل کردم.

پاینده باشید. --ماني ۱۳:۴۹, ۲ ژوئن ۲۰۰۶ (UTC)

[ویرایش] نوشتارهای برگزیده

با درود!

  1. به نظرم اینجا هنوز خیلی کوچکتر از آن است که بخواهیم برایش نوشتار برگزیده راه بیندازیم.
  2. به نظرم اگر می‌خواهیم نوشتار برگزیده داشته باشیم باید با رأی‌گیری و غیره صورت گیرد. نه سلیقهٔ شخصی.

نظر شما چیست؟ به‌آفرید ۲۱:۵۴, ۲ ژوئن ۲۰۰۶ (UTC)

با رای گیری و غیره موافقم. البته به نظر من نوشتارهای خوبی داریم مانند هیتلر و باخ و جام جهانی فوتبال و ... که می‌توانند الان به عنوان نوشتارهای برگزیده و نمونه برگزیده بشوند.

حرف شما در اینکه هنوز مقداری زود است درست است. به هر حال گفتم این الگو را هم برای بعدها دم دست و حاضر داشته باشیم. --ماني ۲۱:۵۹, ۲ ژوئن ۲۰۰۶ (UTC)

با درود! بهتر است بجای «قبایل پشتو», ترکیب «قبایل پشتون» را در قبایل پشتو بکار ببرید. پشتون نام طایفه‌ای بزرگ در افغانستان است و پشتو زبان پشتونها می‌باشد. --کاربر:Artacoana

انجام شد. سپاس از راهنمایی. --ماني ۱۳:۲۹, ۳ ژوئن ۲۰۰۶ (UTC)

[ویرایش] درود

عصر به خیر دوست گرامی. امید وارم که خوب وسلامت باشید. یک پرسش؟. در مورد گیاهان در جدول الگو:عناوین بستک کجا افزوده شود؟. من مقاله اوشه اضافه نمودم ولی ندانستم در کجای جدول قرار دهم، لطفا زحمت کشیده راهنمائی فرمائید. ممنونم. پاینده و سربلند باشید.

قربان شما:--محمديان ۴۵ : ۱۴, ۳ ژوئن ۲۰۰۶ (UTC)

عصر شما دوست گرامی هم بخیر.

از آنجا که اوشه همان آویشن است به نظر من بهتر است زیر عنوان آویشن قرار بگیرد و با نوشتار آویشن ادغام بشود. آویشن در بیشتر نواحی رشد می‌کند و به نظر من بهتر است آن را مختص به کوخرد یا بستک قرار ندهیم. رویه کار در این دانشنامه در کل اینست که از فارسی معیار نوشتاری استفاده شود و برای همین فکر می‌کنم عنوان آویشن بر تلفظهای محلی آن واژه ارجحیت دارد. ممکن است هر روستا و ناحیه واژه آویشن را جور دیگر تلفظ کند بنابر این به نظرم صلاح نیست که درباره این یک گیاه به هر لهجه و تلفظ یک نوشتار جدا نوشت.

اگر گیاه آویشن در منطقه کوخرد انواع و موارد و خصوصیاتی جدا از دیگر نواحی دارد بطوریکه ارزش یک مقاله جدا را داشته باشد در آنصورت می‌توان برای نمونه مقاله‌ای جدا با عنوان «آویشن در کوخرد» درست کرد.

این نظر و پیشنهاد بنده بود. البته صلاح کار با شماست.

قربان شما. دوستتان. --ماني ۱۳:۲۹, ۳ ژوئن ۲۰۰۶ (UTC)

درود.

ممنون از پاسخ دوست گرامی.

پاینده باشید

قربان شما:--محمديان ۷: ۲۳, ۳ ژوئن ۲۰۰۶ (UTC)


سلام ! راجع به این نظر شما چیست ؟ ♠♣ نازگل ♣♠ ساعت ۱۴:۲۰ روز یک‌شنبه ۱۴ خرداد برابر با ۴ ژوئن ۲۰۰۶ (بحث)

سلام نظرم را نوشتم.

--ماني ۱۸:۳۴, ۵ ژوئن ۲۰۰۶ (UTC)

[ویرایش] درود

سلام دوست خوبم. حال شما چطور است؟ دوست گرامی شما به مشاهده این وبلاگ دعوت می‌کنم.

http://fox.mihanblog.com/Post-1.aspx


قربان شما:--محمديان ۱۵ : ۲۹: ۲۲, ۵ ژوئن ۲۰۰۶ (UTC)

درود.

خوب هستم. قربان شما. وبلاگ زیبایی است. آیا خود شما آن را راه‌اندازی کرده اید؟ --ماني ۱۸:۳۴, ۵ ژوئن ۲۰۰۶ (UTC)

درود.

نه خیر همی الآن از ((گوگل)) پیدا کردم.

گفتم برای دوستم بفرستم.

پاینده باشید.


قربان شما:--محمديان ۱۵ : ۳۵: ۲۲, ۵ ژوئن ۲۰۰۶ (UTC)

پس خوبست که منبع آن نوشتار را ذکر کرده.

قربان شما. --ماني ۱۸:۴۰, ۵ ژوئن ۲۰۰۶ (UTC)

بله ، نمی‌دانم که هست.

قربانت:--محمديان ۱۵ : ۳۵: ۲۲, ۵ ژوئن ۲۰۰۶ (UTC)

[ویرایش] فهرست مندرجات

جناب مانی درود بر شما میخواستم بدانم که چگونه میتوان «فهرست مندرجات» درست کرد. اگر مرحمت بفرمایید بسیار سپاسگزار خواهم بود.


با بهترین درودها --Kaaveh ۱۶:۰۹, ۶ ژوئن ۲۰۰۶ (UTC)

درود به شما کاوه گرامی.

موقعی که چندتا زیرعنوان در یک صفحه درست کنید خودبخود در آن صفحه «فهرست مندرجات» ایجاد می‌شود. برای درست کردن زیرعنوان هم علامت مساوی = را یک یا دو بار در هر طرف یک واژه بگذارید.

پاینده باشید. --ماني ۱۹:۴۵, ۶ ژوئن ۲۰۰۶ (UTC)

لطفاً یک‌بار نه! ۲ یا ۳ بار. Raamin ب ۱۹:۴۷, ۶ ژوئن ۲۰۰۶ (UTC)

چرا نه؟ --ماني ۱۹:۵۲, ۶ ژوئن ۲۰۰۶ (UTC)

یکیش به خاطر اینکه هم‌اندازهٔ عنوان مقاله است؛ زیرعنوان هم‌اندازهٔ خود عنوان؟ دوم: اگر اشتباه نکنم برای تیترهای با یک علامت مساوی [ویرایش] در مقاله ظاهر نمی‌شود. Raamin ب ۲۰:۰۴, ۶ ژوئن ۲۰۰۶ (UTC)
مورد دوم اشتباه لپی بود ؛) Raamin ب ۲۰:۱۲, ۶ ژوئن ۲۰۰۶ (UTC)
من از اول دو علامت مساوی به بالا یاد گرفته بودم و عادتاً همیشه دو و سه مساوی گذاشته‌ام. حالا فهمیدم چرا آنطوری یاد گرفته بودم!

--ماني ۲۰:۱۴, ۶ ژوئن ۲۰۰۶ (UTC)

[ویرایش] درود

با سپاس از پاسخ شما . ولی مقصود اصلی من در مورد بدیهیات می‌باشد .--سوشیانس ۲۱:۴۷, ۶ ژوئن ۲۰۰۶ (UTC)

در مورد بدیهیات با شما موافقم.

ولی دوستان زیادی در اینجا هستند که موافق منبع‌آوری برای همه نوشته‌ها هستند. فکر می‌کنم بدیهیات معمولاً بخش نه چندان بزرگی از آغاز مقاله‌ها را تشکیل می‌دهند و با رشد مقاله آمار و اطلاعاتی هم می‌آیند که نیاز به ذکر منبع در آنها حس می‌شود. می‌توانید بدیهیات را در مقاله‌ها بنویسید و دوستان هم برچسب درخواست منبع را بگذارند و بعداً با رشد مقاله افراد بعدی برای آمار و حقایق افزوده منابعی را ذکر کنند و برچسب را بردارند.

با احترامات. --ماني ۲۲:۰۰, ۶ ژوئن ۲۰۰۶ (UTC)

[ویرایش] درود

سلام دوست خوبم مانی گرامی. خسته نباشید. لطفا سری به مقاله خانه‌های قدیمی بزنید وزحمت کشیده آن را ویرایش نمائید. از اینکه همیشه زحمت به شما می‌دهم دوست گرامی پوزش می‌طلبم.

موفق ومؤید باشید.

قربان شما:--محمديان ۱۵ : ۵, ۱۹ ۶ ژوئن ۲۰۰۶ (UTC)


[ویرایش] تشکر

تشکر از واکنش و جواب سریع شما به مطلب مرتبط با گرجستان من چندین ماه بود که به دلیل برخی ضعفهایی که در ویکی فارسی می‌دیدم فعالیتی در آن نداشتم اما این عکس العمل سریع شما مرا به مدیریت ویکی فارسی امیدوار کرد. من در ویکی انگلیسی و آذربایجانی نیز فعالیتهایی گهگاه دارم و امیدورام در اینجا نیز بتوانم مفید باشم--Dr.Hamed ۱۵:۴۵, ۹ ژوئن ۲۰۰۶ (UTC)

خواهش می‌کنم دکتر حامد گرامی.

وضعیت مدیریت ویکی پدیای فارسی در کل بد نیست و الان تیم پرکاری مواظب همه تغییرات هستند. ضعفهایی هم که وجود دارد با گوشزد و همراهی دوستانی چون شما می‌تواند بهبود پیدا کند. امیدواریم با فعالیتهای خود به این پروژه فرهنگی آزاد کمک کنید.

قربان شما. --ماني ۱۵:۴۹, ۹ ژوئن ۲۰۰۶ (UTC)

مانی جان چطور آنتروپومورفیک را بدون جایگزین از مقالهٔ موفاسا حذف کردی؟ --آرش سرخ ۰۲:۴۴, ۱۰ ژوئن ۲۰۰۶ (UTC)

سلام.

چونکه آنتروپومورفیک یعنی به شکل و ریخت انسان و این شیر به نظر من شکل انسانی ندارد. --ماني ۱۳:۴۲, ۱۰ ژوئن ۲۰۰۶ (UTC)

مانی جان آنتروپومورفیک تنها به معنی شکل و ریخت انسان است؟ من فکر می‌کردم آنتروپومورفیک در ضمن به معنی انسان‌وار است یعنی شیری که (در این کارتون) مثل انسان‌ها فکر می‌کند، گریه می‌کند، ناراحت می‌شود، خوشحال می‌شود. بهرحال احتمالا اطلاعات شما بیشتر است و من قبول می‌کنم تنها خواستم دلیل اشتباهم را توضیح دهم. --آرش سرخ ۰۹:۳۸, ۱۲ ژوئن ۲۰۰۶ (UTC)

درود آرش جان.

فکر می‌کنم برای اینکه ابهامی در کار نماند بجای آنتروپومورفیک بنویسیم «دارای رفتاری انسان‌گونه» است.

مانی جان به نظرت معادل فارسی Mackerel چه می‌شود؟ به نظر خودم ماهی خال مخالی یا ماهی اسقومری آمد؟ در واقع این دو ماهی هر دو نوعی mackerel هستند اما عنوان کلی تری در نظر نداری؟ --آرش سرخ ۱۰:۱۲, ۱۲ ژوئن ۲۰۰۶ (UTC)

من هم در فرهنگ آریانپور و غیره گشتم دیدم همین دوتا برابر را نوشته‌است. فکر می‌کنم همان ماهی خال‌مخالی معادل درستی باشد. --ماني ۱۶:۵۵, ۱۲ ژوئن ۲۰۰۶ (UTC)

خیلی ممنون عزیز. پس مقالهٔ آن را هم ترجمه خواهم کرد. من علاقهٔ خاصی به طعم این ماهی دارم. بخصوص وقتی در «سوپ ماهی و تمرهندی» باشد!‌ راستی یک سری هم به صفحهٔ کاربری‌ات بزن. --آرش سرخ ۱۹:۰۰, ۱۲ ژوئن ۲۰۰۶ (UTC)

آرش جان ممنون از لطف فراوانت و سپاس از نشان زیبا. مهر و لطف شما دوستان مایه دلگرمی و شادی است. این دانشنامه بدون زحمتهای شما دوست گرامی هم دانشنامه‌ای که الان بود نمی‌شد.

ما در اینجا در هلند در همه شهرها غرفه‌های ماهی فروشی داریم که Makreel (اسم هلندی‌اش) را دود می‌دهند و با مایونز می‌فروشند که من هم از مشتریهای دائمی ماهی فروشی سر کوچه مان‌ام. با تمر هندی تا حالا امتحان نکرده‌ام. ایندفعه حتماً امتحان می‌کنم ببینم چجوره؟

--ماني ۲۰:۱۴, ۱۲ ژوئن ۲۰۰۶ (UTC)

خواهش می‌کنم مانی جان، کمترین کاری بود که می‌شد کرد. راستی این غذایی که گفتم از غذاهای مالایی است و بسیار لذیذ است. کافی است آن را در کمی آب و به همراه آب تمرهندی، سیر، موسیر و galangal (فکر می‌کنم آن را به عنوان زنجبیل آبی می‌شناسند) بجوشانی! --آرش سرخ ۲۱:۵۸, ۱۲ ژوئن ۲۰۰۶ (UTC)

دهنم آب افتاد. بزودی این غذا را درست می‌کنم. --ماني ۲۲:۱۱, ۱۲ ژوئن ۲۰۰۶ (UTC)

[ویرایش] مختصات

الگوی {{مخ جغرافیایی}} احتیاج به تغییر دارد. اما مختصات‌ها ذکر شده از نظر عددی صحیح می‌باشنداینجا را ببینید(برای روستای مصر).--وحید ظهیری ۲۰:۵۸, ۱۲ ژوئن ۲۰۰۶ (UTC)

با درود.

منظور من هم نادقیق بودن ترتیب فعلی قرار گرفتن عددها و جهتها بود. در درستی عددها شکی نیست.

سپاس از انجام این کار مهم. --ماني ۲۱:۱۵, ۱۲ ژوئن ۲۰۰۶ (UTC)

الان فکر کنم درست باشد ;-) --وحید ظهیری ۲۱:۲۷, ۱۲ ژوئن ۲۰۰۶ (UTC)
ممنون.

--ماني ۲۲:۱۱, ۱۲ ژوئن ۲۰۰۶ (UTC)


[ویرایش] درود

السلام علیکم دوست گرامی. از اینکه جویای احوال بنده شده‌اید یک دنیایی از شما ممنونم، برادر عزیزم. در مورد مناطق هرمزگان و غرب هرمزگان اطلاعات کافی نزد من هست، واین اطلاعات از جمع آوری عرب زبانانی است که در دوران گذشته در این مناطق زندگی می‌کرده‌اند، واین اطلاعات در چند کتب به رشته تحریر در آورده‌اند ، ولی مشکل کار در اینجاست که تمام این کتابها بزبان عربی نوشته وچاب شده‌است، لذا این نوشتارها نیاز به ترجمه فارسی دارند، که انشاءالله به مرور زمان کم کم آنها را ترجمه می‌کنم و می‌فرستم. وانشاءالله بعد از اینکه مطالب مربوط به شهرستانهای دیگر استان هرمزگان شهرستان بندر لنگه و شهرستان بندر عباس و جنوب فارس گسترده تر شد به جناب عالی اطلاع می‌دهم که مانند شهرستان بستک برای آنها هم الگو و جدول درست نمائید.

بار دیگر از اینکه جویای احوال بنده شده‌اید از شما سپاسگذارم دوست خوبم. پاینده وسربلند باشید.

قربان شما: دوستتان--محمديان ۳۵ : ۱۹, ۱۳ ژوئن ۲۰۰۶ (UTC)

[ویرایش] شرکت بازاریابی

فکر کنم بتونم شرکت بازاریابی رو باز نویسی بر اساس متن قبلی کنم ، این کار در روال ویکی اشکال ندارد ؟ --سلام ۱۴:۲۲, ۱۴ ژوئن ۲۰۰۶ (UTC)

درود.

بازنویسی با ذکر مرجع و منابع تا آنجا که من می‌دانم مشکلی ندارد. --ماني ۱۴:۵۰, ۱۴ ژوئن ۲۰۰۶ (UTC)


[ویرایش] شاه محمود هوتکی

سلام وقت بخیر

من دیدم شما این مقاله را ایجاد کرده‌اید. این عنوان برای مدخل مناسب نیست، زیرا تقریبا تمام ایرانیان وی را با عنوان محمود افغان می‌شناسند. علاوه بر آن متن به گویش فارسی افغانی نوشته شده، چه کار باید بکنیم؟--سید ۱۹:۳۱, ۱۵ ژوئن ۲۰۰۶ (UTC)

با انتقال آن موافقم. --ماني ۱۹:۱۸, ۱۶ ژوئن ۲۰۰۶ (UTC)

[ویرایش] درود و صبح به خیر

صبح بامداد جمعه شما خوش دوست خوبم. حالتان چطور است دوست گرامی؟ امید وارم از درگاه ایزد منان که همیشه سر حال باشید.

دوست گرامی مقاله پاراو کوخرد اضافه نمودم ، لطفا زحمت کشیده سری به آن بزنید. امید وارم مورد پسندت قرار گیرد.

پاینده وسربلند باشید. قربان شما دوستتان:--محمديان ۱۰ : ۷, ۱۶ ژوئن ۲۰۰۶ (UTC)

درود به دوست گرامی.

نوشتار جالب و پرمایه‌ای است. ممنون از شما. ویرایش چندانی نمی‌خواهد. اگر موردی به نظرم آمد آن را ویرایش خواهم کرد.

قربان شما. دوستتان. --ماني ۱۹:۱۸, ۱۶ ژوئن ۲۰۰۶ (UTC)

[ویرایش] درود

سلام به دوست گرامی، خسته نباشید. ممنون از پاسخ.

با احترامات:--محمديان ۵ : ۱۲, , ۱۷ ژوئن ۲۰۰۶ (UTC)

[ویرایش] کسروی و حق تکثیر

با درود! از آنجا که از مرگ احمد کسروی بیش از پنجاه سال می‌گذرد (طبق قوانین ایران ۳۰ سال کافی‌است)، کتابهایش حق تکثیر ندارند. (عرصهٔ عمومی). به‌آفرید ۰۳:۰۵, ۱۸ ژوئن ۲۰۰۶ (UTC)

سپاس از یادآوری. --ماني ۲۱:۰۹, ۲۰ ژوئن ۲۰۰۶ (UTC)

[ویرایش] شاهنشاهی کوشان

با درود! به نظر من بهتر است عنوان شاهنشاهی را برای ایران و احیاناً جاهای دیگری نگه داریم که پادشاهانشان خود را شاه شاهان می‌دانستند. برای جاهای دیگر امپراطوری، به نظر من، مناسب‌تر است. آیا پادشاهان کوشانی خود را شاهان‌شاه می‌خواندند؟به‌آفرید ۲۳:۵۸, ۱۸ ژوئن ۲۰۰۶ (UTC)

به نظر من شاهنشاهی برابر فارسی واژه غربی امپراتوری است و هم‌معنی هستند و چه بهتر که ما در همه موارد از برابر خودمان استفاده کنیم، ولی از آنجا که بجای اینکه از برابر خودداشته بهره بگیریم واژه خودداشته الان رواج بیشتری دارد با استفاده آن طبق همان رویه‌ای که شما گفتید مخالفتی ندارم. --ماني ۲۱:۰۹, ۲۰ ژوئن ۲۰۰۶ (UTC)

[ویرایش] درود

صبح شما وهمه روزهای شما خوش باد دوست گرامی. دوست خوبم مدتی است که سری به مقاله‌های من نمی‌زنید که ما را از ویرایشهای خوبتان سر افراز گردایند.

اکنون به حول و قوت باری تعالی مواضیع بخش مرکزی شهرستان بندر لنگه را تکمیل نمودم. اگر باعث زحمت نیست دوست داشتم ویرایش خوب تان بر روی این مقاله‌ها به بینم.

ظمنا یک درخواست دارم از استاد گرامی که سری به (صفحهٔ کابری ام) کاربر:محمديان بزنید. من «User fa» (فارسی زبان مادری) و (مبادی العربیة) اضافه نمودم و می‌خواهم (این کابر ایرانی است و یا ایران دوست دارد) و همچنین (این کابر تهرانی است و یا تهران دوست دارد) زحمت بکشید و به صفحهٔ کابری ام اضافه نمائید. از لطف شما ممنونم.

ببخشید از اینکه زحمت به شما می‌دهم دوست گرامی. باحترامات.

قربان شما دوستتان:--محمديان ۳۰ : ۶, ۲۰ ژوئن ۲۰۰۶ (UTC)

شب شما دوست گرامی خوش.

مقاله‌های شما مدتی است بسیار ویراسته و تکمیل هستند و نیاز به ویرایش کمی دارند. البته هر ویرایشی به ذهنم رسید حتماً انجام خواهم داد. آخرین نوشتار را کمی ویرایش کردم. بد نیست اگر به هنگام آوردن منبع (مثلاً کتاب تاریخ لنجه) محل و تاریخ چاپ آن را هم بیاورید.

الگوهایی به صفحه کاربری تان افزودم. آیا الگوی تهرانی را هم بیفزایم یا همین الگوها خوب است؟

قربان شما دوست گرامی. پاینده باشید. --ماني ۲۱:۰۹, ۲۰ ژوئن ۲۰۰۶ (UTC)

[ویرایش] تشکر

مانی جان از پیغام محبت آمیزت ممنونم. می​گم این طرحت را به مرحوم کونان دویل می​گفتی بیخنود اینهمه شرلوک هولمز اختراع نکند:))​از شوخی گذشته خیلی از پیغامت ممنون و امیدوارم برای خودت از این چیزها پیش نیاید. --آرش سرخ ۰۹:۳۵, ۲۱ ژوئن ۲۰۰۶ (UTC)

خواهش می‌کنم آرش جان.

خوشت آمد چه طرح‌هایی ارائه میدم!

قربانت. --ماني ۱۰:۲۵, ۲۱ ژوئن ۲۰۰۶ (UTC)


[ویرایش] درود

جناب مانی عصر شما خوش. حالتان چطور است دوست گرامی؟. از پیام محبت آمیز شما ممنونم. از اینکه الگوها یی به صفحهٔ کابری ام افزودید متشکرم، دستت درد نکند. در مورد (کتاب تاریخ لنجه) محل و تاریخ چاپ آن را هم به چشم انجا می‌دهم. باز هم ممنون از راهنمایی تان. قربان شما دوستتان:--محمديان ۳۵: ۱۷, ۲۲ ژوئن ۲۰۰۶ (UTC)

عصر شما دوست گرامی هم خوش.

خواهش می‌کنم کاری نبود. امیدوارم بزودی بیشتر بتوانم به ویرایش نوشتارهای خوب شما بپردازم. موفق باشید.

قربان شما. --ماني ۱۳:۵۴, ۲۲ ژوئن ۲۰۰۶ (UTC)

مجدداً درود.

ممنونم از پیام. و خسته نباشید. محل و تاریخ چاپ (کتاب تاریخ لنجه) افزوده شد.

سپاس از شما دوست گرامی.

قربان شما دوستتان:--محمديان ۳۵: ۱۷, ۲۲ ژوئن ۲۰۰۶ (UTC)

[ویرایش] دو مقاله درآمیخته

دو مقاله همجنس گرایی و لواط با هم خلط شده‌است. شما پیشنهادی برای تفکیک آنها دارید.--سید ۱۷:۲۸, ۲۲ ژوئن ۲۰۰۶ (UTC)

درود.

اگر کسی حوصله کند و مطالب مختص لواط را از مقاله همجنس‌گرایی بیرون کشیده و در عنوان جداگانه‌ای قرار بدهد به نظر من کار مناسبی است. --ماني ۱۷:۳۱, ۲۲ ژوئن ۲۰۰۶ (UTC)

Hello, thanks for your comments. I have no particular strong opinion what to call this Wikipedia's language in English. I used the word "Farsi" in my comments earlier because all the Iranians I personally know use that name. Certainly the use of the name "Farsi" in English in informal contexts has become popular lately (e.g. [2]). In formal writing, such as contributing to the English wikipedia, I would make a style choice on the spot. Probably I would call it "Persian" as you prefer, since that is more universally understood (and the name of the article). Regards, --Saforrest ۰۷:۱۱, ۲۳ ژوئن ۲۰۰۶ (UTC)

Hello.

Thank you for your reply. You are right about many Iranians themselves making that mistake (using a Persian word in English instead of using the English one) but as you rightly noticed, in the serious writing it is better to use the academically accepted and universally understood term.

Take care. --ماني ۰۹:۱۵, ۲۳ ژوئن ۲۰۰۶ (UTC)


[ویرایش] درود

سلام دوست گرامی، صبح شما به خیر مانی جان. دوست گرامی با اجازه شما من بعد از ۲ ساعت دیگر عازم عمان هستم. واز آنجا به همراه دوستانم به ظفار می‌رویم. امروزها در استان ظفار جشنوراه ظفار و صلاله که به جشنواره پائیزی صلاله (مهرجان خریف صلاله) معروف است بر گذار می‌شود ، در اواخر این برج باران موسمی پائیزی شروع میشود وجایی بسیار لطیف ودیدنی است. انشاءالله من روز شنبه آینده بر میگردم.

خدا نگهدار شما.

با احترامات

--محمديان ۴۵ : ۱۰, , ۲۴ ژوئن ۲۰۰۶ (UTC)
درود به دوست خوب و گرامی خودم.

امیدوارم که در سفر و حضر به شما خوش بگذرد. مواظب خودتان باشید. منتظر رهاورد شما (عکسها و نوشتارهای جالب شما) از این سفر هستیم.

خوش بگذرد و جای ما را هم خالی کنید. به دوستانتان هم سلام برسانید.

پاینده باشید. --ماني ۱۴:۱۴, ۲۴ ژوئن ۲۰۰۶ (UTC)

[ویرایش] مطابق با ویکی‌پدیای انگلیسی

چرا مقالات مربوط به آهن‌ها را با فریت ادغام کردید؟ آیا ما باید مقلد دیگران باشیم؟ من قصد داشتم مطالب جدیدی در این مورد به مقالات اضافه کنم...--میثم ۱۱:۰۷, ۲۴ ژوئن ۲۰۰۶ (UTC)

در ویکی انگلیسی آهن آلفا را مترادف با فریت نوشته و آهن بتا را در آن ویکی پدیا پیدا نکردم. شما مدرک بیاورید که حرف آنها نادرست است. البته مواظب باشید تا اشاره ای که به آن مدرک می کنید "مقلد بودن" به حساب نیاید!

--ماني ۱۴:۰۷, ۲۴ ژوئن ۲۰۰۶ (UTC)

این هم منابع
  • Rebert E. Reed-hill, Reza abbaschian: Physical Metallurgy Principles, PWS Publishing Company, 1994.
  • R.E. Smallman, R.J. Bishop: Modern Physical Metallurgy and Materilas Engineering Reed Educatyional and Professional Publishing Ltd, 1999.
  • Albert G. Guy, John J. Hren: Elements of Physical Metallurgy, Addison-Wesley Publishing Inc, 1974.
  • Sidney H. Avner:Introduction to physical metallurgy, McGraw-Hill, 1974.
البته هر کتاب دیگری نیز در زمینه‌ی متالورژی فیزیکی پیدا کنید، همین مطالب را نوشته است!!!
آهن آلفا یکی از آلوتروپ‌های آهن است (آهن خالص) ولی فریت محلول جامد از نوع بین‌نشینی کربن در آهن آلفا است.
آهن بتا نیز یکی از پلی‌مورف‌های آهن است که پارامغناطیس است.--میثم ۱۴:۳۷, ۲۴ ژوئن ۲۰۰۶ (UTC)
مرسی از منابع.

پس تغییرات را برمی‌گردانم. --ماني ۱۸:۱۹, ۲۴ ژوئن ۲۰۰۶ (UTC)

ممنون! پس از تمام شدن امتحانات حتما آنها را تکمیل می‌کنم.--میثم ۰۳:۰۶, ۲۵ ژوئن ۲۰۰۶ (UTC)

مانی جان. لطفا به خواهشی که من در صفحه ی به آفرید کردم نگاهی بیاندازید. امیدوارم بر شما معلوم باشد که این "خرابکاری" است. از این جهت در این صفحه نوشتم که دیدم شما هم تغییری در یک مقاله ی آن کاربر داده اید. --آرش سرخ ۲۲:۳۰, ۲۵ ژوئن ۲۰۰۶ (UTC)

[ویرایش] ذکر منبع برای عیوب بلوری

آیا فکر می‌کنید برای ۳ سطر نوشته باید منبع بنویسم؟؟ من این تقسیم‌بندی را از چند کتاب مختلف جمع‌آوری کرده‌ام.--میثم ۰۹:۱۳, ۲۶ ژوئن ۲۰۰۶ (UTC)

درود.

والله قرار کلی این شده که تا می شود برای همه چیز منبع بیاوریم. یک بازدیدکننده با این پیش‌ذهن که در ویکی پدیا هر کس می تواند از خودش چیزهایی بنویسد ممکن است به همان سه سطر اعتماد نکند ولی اگر منبع آن اطلاعات ذکر شود اعتماد بیشتر خواهد شد. --ماني ۰۹:۱۸, ۲۶ ژوئن ۲۰۰۶ (UTC)

وقتی چند منبع برای مطالعه‌ی بیشتر نوشته‌ام، هر کسی می‌تواند به آنها رجوع کند.--میثم ۰۹:۲۰, ۲۶ ژوئن ۲۰۰۶ (UTC)
اگر مطالبی که نوشته اید در منابعی که برای مطالعه بیشتر آورده اید هم یافت می شوند می شود همانها را به عنوان منابع این مقاله ذکر کرد.

--ماني ۰۹:۲۳, ۲۶ ژوئن ۲۰۰۶ (UTC)

اگر کسی به کپی‌رایت آنها اشکال گرفت، چه کنیم؟؟(گرچه ترجمه‌ی سطر به سطر از منبع نیستند.)--میثم ۰۹:۲۴, ۲۶ ژوئن ۲۰۰۶ (UTC)

از آنجا که ترجمه سطر به سطر منبع نیستند مشکل حق تکثیر ندارند. شما مقاله ای نوشته اید با استفاده از آن منابع. این کار کاملاً علمی و آزاد است و مشکل حق تکثیر ندارد. مشکل حق و حقوق موقعی پیدا می شود که جملات یک منبع را عیناً کپی کرده در اینجا منتشر کنید. آن بخش از اطلاعات که فهرست‌وار هستند و لیست کردن انواع یک چیز که قابل بازنویسی و غیره نیستند از نظر من اگر از منبعی برداشت بشود (با ذکر منبع) مشکل حق تکثیر ندارند.

قربان شما. --ماني ۰۹:۲۹, ۲۶ ژوئن ۲۰۰۶ (UTC)

سعی می‌کنم مقالاتی بنویسم که حتی از ویکی‌پدیای انگلیسی نیز کامل‌تر باشند. (نمونه: منابع نابجایی که در ویکی انگلیسی ارجاع نشده‌اند.)
در ضمن silicon همان سیلسیم است و silicone همان سیلیکون. اشتباهات لپی گاهی اوقات فاجعه به بار می‌آورند (; --میثم ۰۹:۰۹, ۲۷ ژوئن ۲۰۰۶ (UTC)
سپاس از شما بخاطر مقاله های جامع و خوب. هر اشتباهی اعم از لپی یا دولپی در ویرایشهای بنده دیدید سریع ویرایششان کنید. اصلاً هدف و موضوع ویکی پدیا همین اصلاح کردن همدیگر است تا به کیفیتهای بالاتری برسیم.

ممنون از شما. --ماني ۰۹:۱۴, ۲۷ ژوئن ۲۰۰۶ (UTC)

[ویرایش] مقالهٔ ایتالیا

با درود! مقالهٔ ایتالیا خیلی مشکوک است. در آن حتی نوشته شده بود «کشور ما» که شما آن را به ایتالیا تغییر دادید. احتمالاً از سایت سفارت ایتالیا یا چیزی شبیه آن برداشته شده‌است.به‌آفرید ۰۹:۵۶, ۲۶ ژوئن ۲۰۰۶ (UTC)

بله فکر می کنم حذفکاری زیادی می خواهد اگر منبعش را یافتیم فکر می کنم بد نباشد اطلاعات فهرستوار آنرا با ذکر منبع نگه داریم. --ماني ۰۹:۵۸, ۲۶ ژوئن ۲۰۰۶ (UTC)

اطلاعات فهرستوار را می‌توان نگه داشت ولی قسمتهای مربوط به تاریخ و غیره به نظرم باید حذف شود.به‌آفرید ۱۰:۲۷, ۲۶ ژوئن ۲۰۰۶ (UTC)
موافقم.

--ماني ۱۰:۲۸, ۲۶ ژوئن ۲۰۰۶ (UTC)

[ویرایش] حق تکثیر؟

سلام من تازه واردم. نفهمیدم چرا کپی از www.irteb.com برای مقاله صبر زرد مشکل داره؟


درود.

چونکه اگر پایین صفحه اصلی www.irteb.com را نگاه کنید نوشته: Copyright ©. یعنی کسی حق ندارد مطالب آنها را کپی کند. بعضی سایتها جمله هایی می نویسند و توضیح می دهند که می توانید با ذکر منبع یا پیوند دادن به آنها مطالبشان را کپی کنید ولی این سایت این جمله را ندارد. طبق قانون ویکی پدیا سایتها باید علناً اجازه کپی داده باشند تا بشود از آنها کپی کرد یعنی اگر سایتی هیچ علامت و توضیحی هم نداشته باشد نباید از آن چیزی کپی کرد.

پاینده باشید. --ماني ۰۹:۰۴, ۲۷ ژوئن ۲۰۰۶ (UTC)


ممنون

[ویرایش] ؟

خب اگر من کلمه به کلمه کپی نکنم و فقط یک برداشت آزاد داشته باشم هم مشکل حق تکثیر داره؟ در ضمن آیا کپی از یک روزنامه مشکل داره؟ من فکر می کنم توضیحات موجود در صفحه حق تکثیر کافی نیست!

سلام.

اگر با استفاده از مطالب جایی یک مقاله بنویسید یعنی برداشت آزادتان حالت بازنویسی و استفاده از اطلاعات درون یک منبع باشد اشکالی ندارد (البته در پانویس باید بیاورید هر کدام از اطلاعات از کدام منبع آمده) یا اگر کل مقاله از یک منبع بازنویسی شده پایین صفحه، آن منبع را ذکر کنید. در صفحه قانون حق تکثیر توضیحات بیشتری داده شده از جمله اینکه مقاله ها و عکسهای ایرانی اگر 30 سال از درگذشت پدیدآورده آن گذشته باشد دیگر مشکل حق تکثیر ندارند و می شود کپی‌شان کرد. در کشورهای دیگر این حالت 50 سال یا بالاتر است. فکر می کنم در مورد مطالب روزنامه ها هم همین مسائل صادق باشد زیرا روزنامه ها هم اکثراً علامت کپی رایت را زیر سایتهایشان زده اند که اشاره به همین قوانین دارد.

قربان شما. --ماني ۰۹:۱۸, ۲۸ ژوئن ۲۰۰۶ (UTC)

[ویرایش] قدری تحمل

با سلام به مانی گرامی، از شما خواهش می‌کنم قدری خود را کنترل نموده و از رفتارهای بحث برانگیز پرهیز نمایید! به هر حال هر دو طرف نیت خیر دارید و با قدری گفتگو مشکلات حل می‌شود! شایسته نیست که به عنوان پیشکسوتان ویکی‌پدیا، مشکلی بین شما وجود داشته باشد.ویکی‌پدیا به هر دوی شما نیاز دارد. پاینده باشید.سجاد ۱۹:۴۱, ۲۸ ژوئن ۲۰۰۶ (UTC)

درود سجاد گرامی. روزتان خوش.

هنگامی که طرف بحث در پاسخ به دلیل‌های گوناگونی که می‌آوریم بجای پاسخدهی و آوردن دلیل‌های خود، خودسرانه با بی‌اعتنایی به حرف و دلایل ما به همان کار خود ادامه می‌دهد دیگر چه جای همکاری و مشارکت می‌ماند؟

شما اگر می‌توانید او را به بحث و گفتمان و خودداری از یکجانبه‌کاری دعوت کنید. تا زمانی که ایشان برای فکر و نظر دیگر مشارکت‌کننده‌ها پشیزی ارزش قائل نشود همین داستان ادامه خواهد داشت.

--ماني ۱۹:۴۶, ۲۸ ژوئن ۲۰۰۶ (UTC)

درود به مانی گرامی! سپاس از توجهتان! من سعی خود را خواهم کرد و می‌دانم که پیش از هر اقدامی باید در محیط ویکی تبادل نظر نمود! من از شما خواهش می‌کنم به خاطر همان حس نیتتان دیگر اقدامی انجام ندهید! تا محیط متشنج نگردد همین درخواست را از روزبه خواهم داشت. شاد باشید.سجاد ۱۹:۵۲, ۲۸ ژوئن ۲۰۰۶ (UTC)
سپاس از پیام شما.

تلاش خودم را برای جلوگیری از جو متشنج و یافتن راه های همکاری خواهم کرد.

پاینده باشید و سربلند. --ماني ۲۰:۱۵, ۲۸ ژوئن ۲۰۰۶ (UTC)

[ویرایش] حمله شخصی

مانی‌جان، قرار دادن {{خرابکار}} در صفحه بحث روزبه و نسبت دادن صفت «خرابکار» برای چندین بار به او مصداق حمله شخصی است، و پس از دریافت این پیغام و تکرار مجدد آن ممکن است به بسته شدن دسترسی‌ات منجر شود، صفحاتی که پاک شده است ممکن است از نظر شما بستر سازی باشد، ولی در واقع شامل صفحاتی می‌شود که ما به آن «صفحات بی‌محتوا» می‌گوییم و با یک صفحه خالی که چیزی در آن نیست یا نویسه‌های بی‌ربطی مانند «dsjkhkjsfhdkj3729» دارد، فرقی نمی‌کند.--مسعود ۲۰:۵۷, ۲۸ ژوئن ۲۰۰۶ (UTC)

مسعود جان عصرتان خوش.

ممنون از تذکر. البته موضوع صفحات بی‌محتوا را درک می‌کنم ولی دلایلی در مورد سودهای نگه داشتن صفحات تاریخ میلادی در صفحه بحث کاربر روزبه آورده‌ام که بد نیست نگاهی به آنها بیندازید. آن قوانینی که شما به آنها اشاره دارید در اصل برای پیشرفت ویکی‌پدیا در نظر گرفته شده‌اند. به نظر من بد نیست این فکر را بکنیم که بسترسازی (با نظر به آن دلایلی که در آن صفحه نوشته‌ام) به سود پیشرفت ویکی‌پدیای ما است یا نه. به هر صورت از آنجا که در تمام این مدت هیچیک از مدیران ایرادی به این کار نگرفته بوده و همین امر باعث شده که ما زحمات زیادی در این زمینه بکشیم الان که یکدفعه قرار است یکنفر رویه کارها را عوض کند بد نیست اول مشورت و تبادل نظری صورت بگیرد.

نمونه دیگر این بوده که مدیر حامد در آغاز خودشان اعلام کردند که برای پیشرفت این پروژه از دانشنامه رشد و وبگاه سیمرغ برداشت کنید زیرا مشکل حق تکثیر ندارد. ما هم با اطمینان به این حرف ماه ها وقت صرف این کار کردیم. الان صحبت از مشکلدار بودن و پاک شدن آنها پیش آمده. موارد اینچنینی زیاد هست که باعث ترس کلی و بلاتکلیفی کاربران فعال شده.

پاینده باشید. --ماني ۲۱:۰۷, ۲۸ ژوئن ۲۰۰۶ (UTC)

من هم با مانی موافقم. تا کنون کسی هیچ ایرادی به این صفحات نگرفته است. بهتر دوستان دیگر نیز در پر کردن صفحات به مانی کمک کنند و زحمات ایشان را -که البته ناقص است- قدر بدانند.--سید ۰۴:۱۸, ۲۹ ژوئن ۲۰۰۶ (UTC)

[ویرایش] ممنون

تنها وجود افرادی مانند شما (برخلاف برخی از مدیران!) کاربران را به همکاری در ویکی ترغیب می‌کند.

باز هم ممنون. --میثم ۰۸:۱۳, ۲۹ ژوئن ۲۰۰۶ (UTC)

خواهش می‌کنم دوست گرامی.

قربان شما و سپاس از پیام. --ماني ۰۸:۱۵, ۲۹ ژوئن ۲۰۰۶ (UTC)

مانی جان, این باگ های ویندوز و کامپیوتر دیگر دارد حالم را بهم می زند. یک پیغام داده بودم که گویا نرسیده. خلاصه اش اینست:

آیا صفحه ای از تو بدون رجوع به نظر کاربران پاک شده؟ اگر صفحه ی مورد ذکر مشکل حق تکثیر نداشته باشد در این صورت باید با آن سریعا برخورد شود و برخورد جدی هم لازم است. لطفا دقیق این را در جریان بگذار.

--آرش سرخ ۱۱:۴۶, ۲۹ ژوئن ۲۰۰۶ (UTC)

آرش جام ممنون از پیام. بله جناب روزبه دست به پاک کردن فله‌ای صفحات بنده بدون هیچ رجوع به نظر کاربران و مشورت و آگاهی دادن کرده. من هم شخصاً با این مسئله برخورد جدی کرده ام ولی آنجناب از تبادل نظر و درک دلایل آورده شده گریزان است و کار حذف خودسرانه را ادامه می دهد. برای این معضل بایستی چاره ای اساسی و همیشگی اندیشید.

پاینده باشید. --ماني ۰۰:۱۵, ۳۰ ژوئن ۲۰۰۶ (UTC)

[ویرایش] بستر سازی برای سالهای میلادی

مانی‌جان، لطف می‌کنی صفحاتی که خودت به آنها بستر سازی می‌گویی را ایجاد نکنی، و در صفحه‌ای بحث بستر سازی با صفحات خالی از محتوا را مطرح کنی، تا هم زحمات خودت با حذف شدن از بین نرود و هم به سیاستی مشخص در این زمینه برسیم؟--مسعود ۲۲:۱۳, ۲۹ ژوئن ۲۰۰۶ (UTC)

سلام.

من آنهایی را که قبلاً وجود داشته برمی گردانم. زیرا اگر بحثی در این مورد جریان دارد باید از حذف خودسرانه آنها هم پرهیز بشود تا بحثها به نتیجه و سیاست مشخص برسد.

--ماني ۲۳:۱۷, ۲۹ ژوئن ۲۰۰۶ (UTC)

«حذف خودسرانه» معنی ندارد، این سیاست رسمی ویکی پدیا است که صفحات بی محتوا پاک شود، به شخصه به عنوان یک مدیر اگر آنها را پاک نکرده‌ام به علت کمبود وقت و وجود کارهای مهمتر در ویکی‌پدیا بوده است (دلیل دیگر مدیران را نمی‌دانم)، و واقعیت این است که این صفحات با سیاست فعلی نباید وجود داشته باشد، مگر اینکه بحثی را خودت یا شخص دیگری شروع کند و در پایان به این نتیجه برسیم که این صفحات وجود داشته باشد.--مسعود ۰۷:۴۶, ۳۰ ژوئن ۲۰۰۶ (UTC)

[ویرایش] برچسب بدون منبع

با درود! لطفاً برچسبهای {{بدون منبع}} را از مقاله‌ها حذف مکنید مگر اینکه منبع بیفزایید. نمونهبه‌آفرید ۲۲:۳۱, ۲۹ ژوئن ۲۰۰۶ (UTC)

با درود.

به نظر من همین که منبعی در زیر نوشتاری نیامده خود مشخص‌کننده اینست که نوشتار منبع ندارد و همه می دانند که یافتن و آوردن منبع بهتر است و نیازی به برچسب زدن تقریباً همه مقالات این دانشنامه نیست. به نظر من این کاری است بیهوده و تنها وقت تلف می کند و کل دانشنامه و صفحاتش را از ریخت و قیافه و اعتبار می اندازد. تا وقتی که بحث در این باره ادامه داشته باشد بهتر است از به هم ریختن شکل مقالات بوسیله این برچسب خودداری شود. --ماني ۲۳:۲۲, ۲۹ ژوئن ۲۰۰۶ (UTC)

برچسب بی‌منبعی‌زدن بدعت جدیدی نیست. حسنش این است که مقاله به ردهٔ مقاله‌های بی‌منبع افزوده می‌شود. ریخت و قیافه هم به نظرم دلیل خوبی برای مبارزه با آن این برچسب نیست. اعتبار با این برچسب کم نمی‌شود. کار جدی و آکادمیک احتیاج به منبع دارد.به‌آفرید ۲۳:۲۷, ۲۹ ژوئن ۲۰۰۶ (UTC)
همه کاربرانی که کمی در اینجا فعالیت کنند می دانند و متوجه می شوند که بایستی برای نوشتارها منبع آورد. از کاربران گذری هم نمی شود توقع داشت که با دیدن این برچسب بروند و برای مقاله های دیگران منبع‌آوری کنند. به نظر من اگر کسی تازه یک نوشتار درست می کند و ما می دانیم که هنوز با این مسئله آشنا نیست آنوقت یادآوری نیاز به ذکر منبع را می شود از طریق این برچسب انجام داد ولی به هم ریختن شکل تمام مقاله هایی که شما یا دیگران فعالان اینجا شخصاً ایجاد کرده اید و همه می دانیم که خود شما بخوبی می دانید که به مرور بهتر است برای آنها منابعی بیاورید کاری است عبث و بیمورد. مثل این می ماند که من بروم در تمام مقاله هایی که شما ایجاد کرده اید برای یادآوری شما برچسب بزنم که "اگر عکس بگذارید این مقاله قشنگتر می شود". یا انواع و اقسام یادآوری های دیگر که برای شما بدیهی هستند.

با احترامات. --ماني ۲۳:۳۵, ۲۹ ژوئن ۲۰۰۶ (UTC)

با درود! آوردن منبع جزو سیاست (وپ:اثبات) است نه سلیقه. وقتی مطلبی بدون منبع است خلاف سیاست است. اینکه مقاله با عکس قشنگ می‌شود جزو سلیقه‌است. بی‌منبعی دست‌کمی از بی‌طرفی ندارد! همانطور که نوشتار بی‌طرف برچسب می‌خورد نوشتار بی‌منبع هم باید برچسب بخورد. حتی اگر نقض سیاست بدیهی باشد باید برچسب بخورد. با احترام. به‌آفرید ۲۳:۴۴, ۲۹ ژوئن ۲۰۰۶ (UTC)
بله متوجه سیاست بودن این موضوع هستم ولی حرفم اینست که آیا لازم است که وجود این سیاست برای کسانی که با این سیاست آشنایند هزاران بار بوسیله برچسب یادآوری شود یا نه؟


فکر می کنم علت برچسبدار نبودن بیشتر مقالات بی منبع ویکی پدیای انگلیسی اینست که همه کاربران فعال آنجا می دانند که بایستی روزی روزگاری برای همه آنها فکر منبع و مرجع بکنند. باید دید دلایل ایشان برای برچسبدار نکردن آنهمه مقاله چه بوده. --ماني ۲۳:۵۱, ۲۹ ژوئن ۲۰۰۶ (UTC)

ظاهراً افراد آنقدر هم متوجه جدی بودن این سیاست نیستند وگرنه منبع می‌افزودند! :-). ویکی انگلیسی خودش هزارتا مشکل دارد. سیاستها مشخص است و ما باید بنا به آنها عمل کنیم. نه بنا به عملکرد دیگر ویکی‌هایی که باید از همان سیاستها تبعیت کنند. برای من حتی فرض دانشنامهٔ بی‌منبع خنده‌دار است.به‌آفرید ۰۰:۰۰, ۳۰ ژوئن ۲۰۰۶ (UTC)
البته در اینکه یادآوری این مسئله در هر مورد، برای متوجه‌تر کردن افراد به اهمیت اساسی این مسئله سودمند است حق دارید.

خب اگر صلاح می دانید که این برچسب‌گذاری ادامه پیدا کند حرفی نیست. سپاس از همفکری و وقتی که گذاشتید. --ماني ۰۰:۰۵, ۳۰ ژوئن ۲۰۰۶ (UTC)

ممنون از شما. :-)به‌آفرید ۰۰:۰۵, ۳۰ ژوئن ۲۰۰۶ (UTC)

[ویرایش] بدون منبع۲

در مورد این برچسب به روزبه یادآوری کردم. به‌آفرید ۰۰:۰۷, ۳۰ ژوئن ۲۰۰۶ (UTC)

کار خوبی کردید چونکه کسانی که از روی حسن نیت مطالبی بدون نفض حق تکثیر برای این دانشنامه نوشته اند با دیدن این عمل جناب روزبه از همکاری دلسرد می شوند.

--ماني ۰۰:۱۲, ۳۰ ژوئن ۲۰۰۶ (UTC)