بحث کاربر:پویان

از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد.

[ویرایش] وبلاگ نویسان

سلام پویان جان. مثل اینکه این روزا وبلاگ نویسا دارن تو ویکی‌پدیا هم نفوذ می‌کنن. نمونه‌ی دیگه‌شم همین جادی.نت --میثم ۰۸:۵۶, ۱۴ ژوئیه ۲۰۰۶ (UTC)


[ویرایش] خوش آمدید


سلام پویان، و به ویکی‌پدیا خوش آمدید! از مشارکت شما سپاسگزارم. امیدوارم که از اینجا خوشتان بیاید و تصمیم به ماندن بگیرید. پیوندهای زیر برای کاربرهای جدید مفیدند:

امیدوارم از ویکی‌پدیانویس بودن لذت ببرید! لطفاً برای آزمایش از ویکی‌پدیا:گودال ماسه‌بازی استفاده کنید و در صفحات بحث نام خود را با چهار علامت مدک امضا کنید، (~~~~)، با این کار نام شما و تاریخ به عنوان امضا درج خواهد شد. در صورتی که سوال داشتید، به صفحهٔ قهوه‌خانه بروید، یا اینکه از من در صفحهٔ بحثم بپرسید. باز هم خوش آمد می‌گویم!
به‌آفرید ۱۰:۳۵, ۱۴ ژوئیه ۲۰۰۶ (UTC)

[ویرایش] یک‌نکته

سلام مجدد. من الان در تاریخچهٔ صفحهٔ شما دیدم که پیام خوشامد میثم را پاک کرده‌اید. من بی‌اطلاع از آن یک پیام خوشامد برای شما گذاشته بودم. لطفاً مطالب صفحات بحث را پاک مکنید. اینها همه سند محسوب می‌شود. اگر صفحهٔ بحث شلوغ یا طولانی شد می‌توانید بایگانی‌اش کنید. (با انتقال آن به زیرصفحه). البته تا آن هنگام وقت زیاد است و چند و چون کار حسابی دستتان آمده‌است. آن پیوندهایی را که در خوشامدگویی آمده‌است حتماً مطالعه کنید.به‌آفرید ۱۰:۳۹, ۱۴ ژوئیه ۲۰۰۶ (UTC)

با این نکته شدیداً موافقم ((: --میثم ۱۲:۳۴, ۱۴ ژوئیه ۲۰۰۶ (UTC)